Ventetid hos dyrlægen? Sådan kan du holde dig underholdt

11 måneder siden |  0 comments  |  Hverdagen

En del af det, at have hund er, at skulle besøge dyrlægen i ny og næ. Typisk er det korte kontrolbesøg, men det kan – desværre – hænde, at der er behov for længerevarende besøg i forbindelse med operationer eller deslige. I en sådan forbindelse er det en oplagt idé, at du sørger for at medbringe en form for underholdning til den lange ventetid.

Ikke dermed sagt, at du skal arrangere noget ekstraordinært, men det kan dog være en fordel, at du tænker kort over, hvad du kunne holde dig selv beskæftiget med, mens du venter. Hvis du har svært ved at komme i tanke om noget, der kan bruges, så kan du nedenfor finde inspiration til, hvordan du bedst holder dig selv underholdt hos dyrlægen.

1. Medbring læsestof


Du kan eksempelvis vælge at medbringe noget godt læsestof. Det behøver ikke nødvendigvis at være en bog. Det kan også sagtens være et magasin eller lignende. Hvis du har en e-bogslæser, så er det naturligvis en oplagt løsning, da den både er nemmere at have med, mens du heller ikke skal bekymre dig om, at bogen bliver for tung for armene.

2. Bingospil fra mobilen


Er du typen, der er glad for bingospil, for så er det naturligvis en mulighed, at du enten vælger at medbringe din smartphone eller din tablet-pc, så du kan spille direkte fra én af dine mobile enheder. Har du endnu ikke oprettet dig et sted, hvor du kan spille bingo fra mobilen, så bør du vælge et sted, hvor du kan oprette dig med en Bingo bonuskode 2018.

3. Streaming fra din mobile enhed


Hvis du har enten en mobiltelefon eller en tablet-pc såvel som en konto hos en streamingtjeneste, så er det også en oplagt idé, at du fordriver tiden ved at se film eller Tv-serier. I en sådan forbindelse bør du dog medbringe et headset, så de øvrige personer i venteværelset ikke er tvangsindlagt til, at skulle lytte med, når du sidder og streamer.

4. Udnyt tiden fornuftigt


Har du noget forfaldent arbejde? Nogle e-mails, der mangler at blive besvaret? Skal du have betalt nogle regninger? Eller mangler du stadig at bestille dit ”Nej tak til reklamer”-skilt til postkassen? Uanset hvad, så er det også en mulighed, at du vælger at bruge ventetiden på noget fornuftigt eller noget pratisk, hvad end det er noget, der har relation til dit arbejde eller i personligt regi.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Derfor skal dit barn have et kæledyr

11 måneder siden

Der er både masser af kærlighed og gode oplevelser i vente, hvis du giver sit barn og familien et kæledyr at tage sig af. Det er altid skønt med dyr i huset, men der gemmer sig også vigtige livslektioner til dine børn, når de vokser op i selskab med...

read more

3 tips til at gøre hundegåturen lidt sjovere

1 år siden

Hunden er menneskets bedste ven. Der er rigtig mange hundeejere i Danmark, og mange er rigtig glade for deres hund og kan ikke forestille sig at leve uden. Der er dog også nogle lidt mere negative sider af sagen; det kan stort set alle hundeejere skr...

read more

3 Gode Tips til at fjerne hundehår

1 år siden

Har du en hund, ved du, hvordan hundehår har en nærmest magisk evne til at havne alle vegne. Selv der hvor hunden ikke er. Det kan være på bagsiden af sofapuderne eller i opvaskebørsten. Det er derfor ikke underligt, hvis du indleder en krig for at f...

read more