Derfor har hunden godt af at komme ud i naturen!

hvid hund som står i græsset

11 måneder siden |  0 comments  |  Livet med hund

En hund er verdens bedste dyr, det kan mange af os hurtigt blive enige om. Vi elsker dette fantastiske væsen højere en meget andet. En hund er loyal, sød, og elskværdig, derfor er det vigtigt at vi tager os af vores hund, og giver den det bedst mulige liv.

En hund har godt af at komme ud i naturen, ligesom os mennesker har. Mange tror at det er fint nok, bare at tage hunden ud at gå et par gange om ugen, men dette er ikke det mest optimale. En hund hører af oprindelse til i naturen, derfor skal vi også lade den komme ud i det frie engang imellem. Det er ikke kun sundt for hunden, men også sundt for os mennesker. Derfor anbefaler vi at tage jeres hund med på campingtur, i kan evt. Finde billige telte og meget andet udstyr her.


Derfor elsker hunde naturen


Som sagt så kommer hundene oprindeligt fra naturen, ligesom alle andre væsner. Dog så kommer hundene fra sammen rødder som ulven, og var engang for mange år siden, vant til at jage i skoven. Hunden er dog meget mere rolig idag, og det er sjældent du finder en hund, som kunne finde på at gøre et andet væsen fortræd.

Dog er det sundt for hunden at blive lukket ude i det frie, og hvis i stoler nok på at hunden ikke løber væk, så kan i også lade den gå rundt uden snor.

Efter en weekendtur i skoven, vil i opleve at jeres hund føles meget gladere, og meget mere fuld af energi. Derfor kunne dette meget vel, være en god feriemulighed til jeres næste ferie.


Det er lige så godt for os


Mennesker stammer af natur også fra det frie, mange af os er dog senere hen drevet til storbyen fyldt med biler og forurening. Derfor kan det være en rigtig sund ide, at komme tage hele familien ud på campingtur. Ikke nok med at i kommer væk fra byen, så fungere dette også som ferie, og det er slet ikke så dyrt.


En god tur i det frie er sundt for krop og sjæl


Din krop har brug for frisk ilt og naturens aromaer, derfor ville din krop sætte pris på et par dage i 100% naturlige omgivelser. Denne tur kræver også en del sved på panden, så du kommer helt sikkert i bedre form, af at komme afsted. Derudover så kommer du også væk fra hverdagens stress, og dette kan gavne både dig og hunden. Derfor anbefaler vi at I tager afsted, så hurtigt som muligt, da dig og din hund ville have stor gavn af sådan en tur.

Vi håber at denne artikel har været til gavn, vil du synes at vi mangler noget, eller at du gerne vil dele dine oplevelser, så skal du være velkommen til at kommentere.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Brug tiden fornuftigt: Skift din iPhone-skærm, mens hunden leger

3 måneder siden

Langt de fleste kan nikke genkendende til, at de har en travl hverdag. Derfor handler det også om at bruge tiden fornuftigt. Hvis du oven i købet også har en hund, du skal passe, vil der blot være endnu mere, der skal tages hensyn til. Der er mange,...

read more

Det bedste hundefoder til din hund

7 måneder siden

Alle som har en hund ved, at det kære firbenede væsen hurtigt bliver en vigtig del af familien. Hunden er måske ikke det samme som et menneske, men dyrets loyalitet og umiddelbare varme gør den til en kær og elsket ven for rigtig mange. Og en god ven...

read more

Derfor skal du få chipmærket dit kæledyr

9 måneder siden

Hvis du har enten hund eller kat, så ved du også, at det en gang imellem hænder, at de stikker af. Du glemmer at lukke døren, når du skal ud med skraldet – og vupti så er hunden eller katten smuttet ud. Det kan også være, at de ser et dyr, der enten...

read more