3 tips til at gøre hundegåturen lidt sjovere

1 år siden |  0 comments  |  Hverdagen

Hunden er menneskets bedste ven. Der er rigtig mange hundeejere i Danmark, og mange er rigtig glade for deres hund og kan ikke forestille sig at leve uden. Der er dog også nogle lidt mere negative sider af sagen; det kan stort set alle hundeejere skrive under på. Det er ikke alt, der er lige sjovt. Eksempelvis er der mange, der synes, at det er utrolig kedeligt at gå tur med hunden, men det har den behov for, uanset hvordan vejret er.

Mange kender til oplevelsen af at gå tur med hunden i et rædsomt vejr, hvor man langt hellere ville have siddet derhjemme og putte sig under et tæppe i sofaen. Men der findes forskellige tips og tricks til, hvordan man kan gøre hundegåturen lidt sjovere. Tager man disse tips til efterretning, så kan livet som hundeejer pludselig blive langt lettere og sjovere.

3 gode tips til dig, der er hundeejer


Det første tip til, hvordan du kan gøre hundegåturen sjovere er, at du kan spørge en ven eller en veninde, om han eller hun har lyst til at komme med. På gåturen kan I så få en god snak om de ting, som nu en gang optager jer. Dette er et tip, som mange tager til efterretning og har stor glæde af.

Det næste tip går ud på, at man tager noget legetøj med til hunden. På turen kan I så lege og træne lidt. Både du og hunden får stor glæde ud af at lege sammen, og det er navnlig god stimulation for hunden.

Det sidste tip handler om, at man er bevidst omkring, hvilke omgivelser turen foregår i. Vælg et naturskønt område, hvor du og hunden kan koble fra og få ro til at tænke og bare være til.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Ventetid hos dyrlægen? Sådan kan du holde dig underholdt

11 måneder siden

En del af det, at have hund er, at skulle besøge dyrlægen i ny og næ. Typisk er det korte kontrolbesøg, men det kan – desværre – hænde, at der er behov for længerevarende besøg i forbindelse med operationer eller deslige. I en sådan forbindelse er de...

read more

Derfor skal dit barn have et kæledyr

11 måneder siden

Der er både masser af kærlighed og gode oplevelser i vente, hvis du giver sit barn og familien et kæledyr at tage sig af. Det er altid skønt med dyr i huset, men der gemmer sig også vigtige livslektioner til dine børn, når de vokser op i selskab med...

read more

3 Gode Tips til at fjerne hundehår

1 år siden

Har du en hund, ved du, hvordan hundehår har en nærmest magisk evne til at havne alle vegne. Selv der hvor hunden ikke er. Det kan være på bagsiden af sofapuderne eller i opvaskebørsten. Det er derfor ikke underligt, hvis du indleder en krig for at f...

read more